Jogi nyilatkozat

A weblap üzemeltetője tájékoztatja Önt, hogy a jelen weblap böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

 

A honlapon megjelenő, a klaszter tagjaira vonatkozó információ a klaszter tagjaitól, honlapjaikról, írott illetve szóban közölt adatszolgáltatásaikból származik. Az adatok helyességének vizsgálata, illetve azoknak a cégnyilvántartással, vagy bármely más közhiteles vagy nem-közhiteles nyilvántartással történő egyeztetése nem történt meg. Ennek következtében azok valódiságáért, illetve pontosságáért a weblap üzemeltetője felelősséget nem vállal.

 

A weblap üzemeltetője felhívja a látogatók figyelmét, hogy a weblapon a klaszter tagjaira vonatkozóan hozzászólás, minősítés és/vagy vélemény jelenhet meg. Ezen hozzászólások, minősítések és/vagy vélemények a szerzők szubjektív értékítéletének minősülnek, a weblap üzemeltetője nem vállal felelősséget azért, hogy a weblapon ilyen formában közzétett információ megfelel a valóságnak, és az adott klasztertagról reális-valós képet mutat. Ezen túl, a weblap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem  vállal a weblapon megjelenő olyan tartalomért, amelynek honlapon történő megjelenésére ráhatása nincsen vagy az akaratán kívül került fel a honlapra.   

 

Tájékoztatjuk, hogy a weblapról törlünk minden, személyes- és közösségi jogokat, közízlést sértő tartalmat. Amennyiben ilyen tartalmú megnyilvánulással találkozik, úgy kérjük jelezze e-mail-ben számunkra ( info@klasztermienk.hu ). A weblap üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a klasztermienk.hu weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

 

A weblap üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A weblap üzemeltetője nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A weblap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a weblap üzemeltetője kifejezetten kizárja.

 

A fentieken túl, a weblap üzemeltetője nem vállal felelősséget semmiféle kárért és különösen nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a jelen weboldalon található információból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.