MIÉNK

Új projekteket nyert platina tagunk a KÉSZ Építő Zrt.

Új projekteket nyert platina tagunk a KÉSZ Építő Zrt.

2011.07.28.

 

Projekt: VGP logisztikai csarnok bővítés, Temesvár, Románia

           

 A VGP csoport egy csehországi székhelyű vállalat, mely Kelet- Közép Európában tervez, épít és ad bérbe logisztikai komplexumokat. A cégcsoport logisztikai telepeket üzemeltett Csehországban, Észtországban, Litvániában, Magyarországon, Romániában és Szlovákiában egyaránt. A VGP romániai logisztika parkja Temesvár mellett helyezkedik el és bővítési programja 2008 óta folyamatban van. Temesvár, Románia egyik legnagyobb és legfontosabb városa 450,000 ember lakja és a bánáti régió gazdasági, kulturális és egyetemi központja.

A KÉSZ Építő Zrt. fióktelepe itt, a temesvári VPG logisztikai parkban végzi el egy 10,000 m2-es logisztikai csarnok generál kivitelezését.

  

 

Projekt:  Szegedi Egyetem napelem telepítési munkái

 

 

A KÉSZ Építő Zrt. győztes ajánlatot tett a Szegedi Tudományegyetem KEOP-2009-4.4.0 pályázat keretében Napelemes energiatermelés megvalósítása tárgyú tervezés és építési beruházás megrendelése tárgyú közbeszerzési eljáráson.

A projekt keretein belül tervezetten 2754 db napelem kerül beépítésre, melyeknek beépített csúcsteljesítménye stratégiai tagvállaltunk ajánlatában 661,44 kW.

A KÉSZ Építő Zrt. ajánlatát 9 leadott ajánlat téttel közül ítélte a legjobbnak a Szegedi Tudományegyetem Közbeszerzési Munkacsoportja.