MIÉNK

Kiosztották az akkreditált innovációs klaszter címeket

Kiosztották az akkreditált innovációs klaszter címeket

2014.04.04.

Rekordszámú jelentkező, összesen 25 pályázó közül a mai napon hat új klaszter kapta meg, nyolcan pedig megújították az akkreditált innovációs klaszter címet. Ezzel több száz cég – amelyek ilyen szervezeti tagsággal rendelkeznek – jut újabb pályázati lehetőségekhez. Az akkreditált klaszterek között csütörtöktől már hazánk építőipari szövetsége, a szegedi székhelyű, a KÉSZ Csoport kezdeményezésével alapított MIÉNK Klaszter is megtalálható.

Szalados László, a MIÉNK klaszter elnöke hangsúlyozta: „egy lépéssel közelebb kerültünk az általunk kitűzött célokhoz. Az akkreditáció elnyerésével még több lehetőséget, közös piaci előnyöket tudunk biztosítani tagjainknak.”

Az akkreditáció egy klaszternél a tagok szempontjából kiemelten fontos. Azok a cégek, akik rendelkeznek ilyen tagsággal nemcsak több pályázati lehetőséget, hanem akár magasabb támogatási mértéket is kaphatnak egy-egy pályázatnál. Ezekhez hozzájárul még a könnyebb együttműködés és az egyszerűbb közös képviselet is. A MIÉNK klaszterről további információt a www.klasztermienk.hu weboldalon találhatnak az érdeklődők.