MIÉNK

Magyar Ipar Napja

Magyar Ipar Napja

2015.01.16.

Tisztelt Klasztertagok!

 

 Az Együttműködő Vállalkozók Szervezete (EVSZ)* idén első alkalommal rendezi meg a Magyar Ipar Napját, 2015. február 20-án. Az esemény a legkülönfélébb gyártó, termelő, kereskedő vállalatoknak ad lehetőséget fontos szakmai információk megszerzésére, piaci lehetőségeik bővítésére, egymás megismerésére, együttműködések kialakítására.

A Magyar Innovatív Építőipari Nyílt Klaszter tagjaként Önnek is lehetősége nyílik, hogy a szakmai rendezvényen bemutassa szervezetének értékeit, munkájukat, eredményeiket, sőt, az esemény kiemelt stratégiai partnerévé, vagy támogató partnerévé válhatnak.

 Kiemelt stratégiai partnerré az a szervezet válhat, aki jónak tartja a kezdeményezést, egyetért a találkozó céljaival, továbbá vállalja, hogy az általa bejáratott kommunikációs csatornákon keresztül közvetlenül, többször is értesíti partnereit, tagjait a találkozóról, illetve tagjai közül ajánlja olyan nagy cégek vezetőit, akik beszállítói lehetőségekre nyitottak. Ezért a szervezet egyik vezetőjének ingyenes részvételt biztosítanak a rendezvényen, roll-up-ját és szóróanyagait kihelyezheti. A szervezet logója megjelenik az EVSZ készülő honlapján mint Kiemelt Stratégiai Partner, illetve a Magyar Üzleti Világ tavaszi lapszámában bemutatkozót közölnek a szervezetről.

 Támogató partnerré az a szervezet válhat, aki jónak tartja a kezdeményezést, egyetért a találkozó céljaival, de más módon nem kíván közreműködni a találkozó népszerűsítésében. Ezért a szervezet logója megjelenik készülő honlapjukon mint Támogató Partner.

 

A Magyar Ipar Napjának tervezett programja:

- Köszöntő

- Exkluzív előadások ipari cégeket érintő trendekről, kitörési, fejlődési, pályázati lehetőségekről.

- Beszállítói fórum nagy cégek és az ipari kkv-k között.

- Workshop – hasznos információk, megoldások, módszerek, eszközök ipari cégeknek.

- Üzleti ebéd

- Négyszemközti tárgyalások – irányított módon: a résztvevő cégek előre kiválasztják, kikkel szeretnének tárgyalni.

- Ipari sikertörténetek – akiktől tanulni lehet

- A találkozó zárása

Időpont: 2015. február 20.

Helyszín: Airport Hotel Stáció**** Vecsés

 

Jelentkezni a budai.edit@uzleti-vilag.hu email címen lehet. Kérjük, részvételi szándékát a klaszter info@klasztermienk.hu email címen is jelezze!

Üdvözlettel,

MIÉNK Klaszter