MIÉNK

Jelentkezési információ

Tisztelt Jelentkező!

Köszönjük, hogy érdeklődik a MIÉNK klaszter iránt, és taggá kíván válni!
Kérjük figyelmesen olvassa el a regisztráció folyamatát:

 1. Ismerje meg a klaszter Alapító okiratát! ( alapító okirat letöltése / megtekintése ) Ha bármi kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén! (info@klasztermienk.hu , +36-30/533-4417)
 2. Ha az Alapító okiratban megfogalmazottakkal egyetért, lépjen tovább, és töltse ki a Regisztrációs adatlapot!
 3. A regisztrációhoz Önnek a következő nyilatkozatot kell tennie:
  „Nyilatkozom, hogy a klaszter Alapító okiratát megismertem, és az abban foglaltakkal egyetértek, és kérem az általam képviselt cég felvételét a MIÉNK klaszter tagjai közé!”
  Amennyiben mégsem kíván taggá válni, regisztráció nélkül ("Tovább az adatok megadásához" gomb megnyomása nélkül) lépjen tovább az oldalról!
 4. Ha tag kíván lenni, kérjük, töltse ki a cégére vonatkozó adatlapot a "Tovább az adatok megadásához" gomb megnyomásával, majd a nyilatkozat elfogadásával kattintsona regisztráció gombra, mely után automatikus e-mail üzenetet kap a további teendőkről, kitöltendő (postázandó) nyilatkozatokról. Az e-mail elolvasása után kérjük lépjen vissza a www.klasztermienk.hu rendzserbe és töltse ki a további adatlapokat.
  Ha a kitöltést megszakítaná, mentés után bármikor vissza tud térni profiljához a személyre szóló felhasználónevével és jelszavával, és folytatni tudja a kitöltést.
  Fontos, hogy az adatokat pontosan töltse ki, mert a jövőben, rendszeresen kérni fogjuk, hogy aktualizálja, frissítse azokat,( pl. mérleg adatok ) illetve nyugtázza, hogy nem változtak ( pl. cég neve).
 5. A Klaszter menedzsment a nyilatkozatok postai átvétele és az adatok hiánytalan kitöltését követő 10 munkanapon belül elbírálja jelentkezését és erről e-mailben értesíti Önt.
Tovább az adatok megadásához